Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

In strada Stefan cel Mare se cer lucrari de reparatie a digurilor de scurgere a apelor de ploaie


Categoria: Noutăți       Data: 24-08-2009, 12:30
La Primaria Causeni a parvenit un demers din partea unei cetatene, stabilita pe adresa str. Stefan cel Mare, 212. Semnatara este o batrina, care locuieste singura, iar pentru a scrie la Primarie au determinat-o ploile torentiale ce i-au milit curtea si o parte din gradina. Pentru a clarifica situatia la fata locului s-au deplasat primarul orasului Anatolie Zaremba si viceprimarul Filip Ciobanu.

Gospodaria din Stefan cel Mare sub numarul 212 este situata la rascruce de drum, de marginea soselei nationale, sub care initial a fost facut un dig de scurgere a apelor de ploaie spre lunca Botnei. Cu anii tevile s-au astupat cu deseuri, iar orice fel de precipitatii, chiar si nu dintre cele abundente fac imposibila evacuarea apelor, suferind in cele din urma casele din margine. Starea de lucruri este complicata si din considerentul reliefului orasului Causeni.
Edilul orasului a luat act de toate circumstantele, dispunind Intreprinderii de specialitate Drumuri SA sa lanseze lucrarile de reparatie necesare in cel mai apropiat timp, pina se va lasa frigul cu ploile ciobanesti de toamna. In masura posibilitatilor va contribui la aceste lucrari si Primaria orasului.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar