Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Ce face aparatul Primariei Causeni in perioada 27 iulie-1 august


Categoria: Noutăți       Data: 27-07-2009, 12:30
Luni, 27 iulie, aparatul Primariei Causeni si-a inceput saptamina de munca, ca de obicei cu sedinta operativa, convocata de Primarul orasului Anatolie Zaremba. Urmatoarele 5 zile sint de importanta, dat fiind alegerile parlamentare stabilite pentru miercuri 29 iulie. In acest context, primarul a cerut specialistilor responsabili sa aiba sub control lichidarea tuturor materialelor de agitatie din oras, deja in seara zilei de luni, iar toate actiunile in acest sens sa fie coordonate cu liderii partidelor antrenate in electorala.

Alte probleme abordate in cadrul sedintei din aceasta lune au tinut de gradinitele de copii. Primordial dl Zaremba a ordonat sa fie gasite mijloacele necesare pentru a procura un frigider nou in gradinita nr.4, cel vechi depasind orice stare de uzura, precum si sa fie reparata masina de spalat. In alta ordine de idei, edilul causenean a dispus evaluarea sistemelor de incalzire in toate institutiile prescolare din gestiunea Primariei Causeni, cu asigurarea pompelor de rezerva in cazangerii. „Toate actiunile de pregatire pentru iarna trebuie de efectuat vara, si nu atunci cind afara fulguie, cum se intimpla de cele mai dese ori”,- a subliniat primarul.

Rutina de lucru, obisnuita pentru asemenea sedinte, a avut totusi de cedat in fata unui moment fericit, in speta pentru Maria Cojocaru, specialist pentru relatii cu publicul in cadrul Primariei Causeni, omagiata la final de Cuptor. Pe linga trandafirii oferiti de primar se alatura cu cuvinte de felicitare si colegii. La multi ani!

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar