Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Editorial de Lilia Grubii - “Porno la nivel inalt”


Categoria: Noutăți       Data: 23-07-2009, 12:30
De fapt am asteptat alt motiv pentru a interveni pe acest portal cu comentarii, bunaoara, vreo problema legata de chestiuni legate de insuficienta asigurarii cu apa sau gunoisti stihiinice, insa din pacate (indifirent de-ale cui) am fost nevoita sa dau glas cu alte motive. Departe de primaria orasului Causeni, ai careiea sait oficial il prezint, au aparut niste subiecte care le vad ca ar fi bine sa fie explicate pentru cei care sint elementar consumatori de media on-lain (cum ma consider).

Este de “mare uimire” cum de presa moldoveneasca a fost impinzita in ultimul timp de scandaluri sexuale de anvergura, primo – al consulului roman, si secundo-al sefului agentiei “Apele Moldovei”, atunci cind tara este cutremurata de o agonizanda campanie electorala. Macciavelianismul “Scopul scuza mijloacele” se pare ca este la el acasa astazi in Moldova, pentru ca nu se mai tine cont de nici o rigoare moral-etica. Or, care din sotiile sus-pusilor actuali este sigura de prestanta moraliceasca a sotilor sai la capitolul fidelitate conjugala, din care partid sau tara nu ar fi!!! Oricum, este cam gretos sa urmaresti in asemenea postura, dupa cum am putut urmari pe portalurile binecunoscute, pe cele doua persoane din esalonul intii. Mult mai frumos e sa-i stim in tinuta deux-piese pe parcheturi oficiale! Nu stiu cit de mult va influenta pe alegatori acest sex-sparing, dar poate atunci cind facem unele caracterizari ne gindim si la alte detalii, cum ar fi tradare, expunere din partea sus-pusilor, imprudenta personala, lipsa de cumpat etc. etc.etc.

P.S. Atentie pentru toti barbatii, implicati cit de cit in niste afaceri de valoare, nemaivorbind de functii considerate strategice, politice si altfel de tactici ce ar interesa in mare masura publicul, cu cine si cum mergeti sa va faceti plinul si festinul!!!!!!!!!!!

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar