Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Proiectul pentru susținerea Autorităților Locale din Moldova (LGSP), în al doilea an de activitate cu Primăria or. Căușeni.tul LGSP în acțiune


Categoria: Noutăți       Data: 14-10-2013, 15:11

în vederea realizării a obiectivelor propuse in cadrul Proiectului LGSP ne vom referi la unul din obiective și anume:

 Îmbunătățirea prestării serviciilor publice locale, inclusiv planificarea, administrarea serviciilor, precum și calitatea și cantitatea serviciilor.   

În cadrul proiectului sus menționat, orașului Căușeni îi este oferit suport în planificarea strategică a acțiunilor ce ar contribui la îmbunătățirea infrastructurii și extinderea eficientă  serviciului public de apovizionare cu apă potabilă, canalizare și epurare.

În acest context... Experți  ai Companiei  ProConsulting la data de 16 octombrie 2013 se vor întîlni  cu speciațiștii ÎM Apă Canal Căușeni pentru a discuta informația colectată și analizată de experții companiei în vederea elaborării Planului Dagnostic și Planului de Dezvoltare a Îtreprinderii Municipale Apă Canal Căușeni.

De asemenea este preconizată o înîlnire cu primarul orașului Căușeni- Grigore Repeșciuc, pentru a discuta atât întrebările menționate în chestionar cât și alte întrebări referitoare la activitatea întreprinderii cît și situația reală a serviciului dat din oraș. 

În vederea menținerii resposabilității publice privind aspectele esențiale ale procesului de furnizare a serviciilor, partajarea mai bună a riscului, sporirea sensibilității sectorului public prin consolidarea rolului  lui datorită implicării unor instituții din sector privat ce își asumă responsabilitatea de a furniza servicii în cadrul unui anumit proiect cu acceptarea expertizării din punct de vedere a eficienței și inovației.... instrumente caracteristice Parteneriatului Public Privat....,,, posibil,  vor fi subiecte interesante puse in discuții la aceste intilniri , având scop de continuitate și de impicare în veredea realizării și altor obiective ale proiectului LGSP cum ar fi:

 - creșterea veniturilor disponibile pentru bugetul orașului, îmbunătățirea managmentului finaciar

 - creșerea eficienței energerice ( fezabilitatea proiectelor și realizarea lor)

Persoane direct sau indirect implicate si cointeresate de bunastarea servicului sus mentionat sunt invitate la un dialog constructiv atit cu specialistii Companiei cit si cu reprezentantii  IM Apa Canal/ Causeni  si specialistii Primariei or. Causeni.

 Pentru informatii> tel/ fax.  0 243 2 25 54

                                               0 243 2 29 04, 

Email   primaria@causeni.org


Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar