Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Calea Profesionistă pentru Rezultate Perfecte


Categoria: Noutăți       Data: 31-07-2013, 16:09

Partenereat bun si demn de urmat au demonstrat astăzi SA SUPRATEN , SRL "BILAS-CROM" și  Centrul Comercial Epicentru din Căușeni  care ,  astăzi ,   au organizat în oraș un adevărat atelier de lucru cu participarea a celor mai iscusiti mestrii  în domeniul aplicării materialelor de construcție - fază de finisare . Sus Numiții-organizatori  și  finanțatori a concursului "Cel mai bun maistru finisor " au atras peste 20 de participanți , meșteri iscusiți care și-au dat concursul în profesionalizm de aplicare  și designer pentru tencuiet .

Informații clare , transmise prin intermediul simbolurilor banda pentru tencuieli , banda marcare , marcare precizie , marcare in curbe , banda pentru gips-carton , banda mascare precizie pentru suprafete sensibile au fost gratis înmînate participanților din partea companiei TESA . Compania SUPRATEN , organizator principal  a  oferit participanților cutii de gleturi de finisare si seturi de scule .

Centrul Comercial EPICENTRU a contribuit în acest concurs cu suport și a nume cu : instalarea panourilor , carton din gips , pelicula si alte atribute necesare concurentilor .

Încîntați au ramas vizitatorii cît și organizatorii de măiestria și creativitatea participanților la concurs .

În final organizatorii au menționat și au mulțumit tuturor participanților îmîndu-le fiecăruia diplomă de participare și toate atributile necesare în faza concursului .

 Învingătorii concursului au fost stimulați îndeosebi.  Bunăoară, participantul Blaj Ion  a fost premiat cu suma de 3000 lei și cupa pentru locul III .  Doamna Iavorschi Elena pentru o deosebită creativitate a fot premiată cu suma de 5000 lei și cupă. Premiul mare pentru o deosebită măiestrie a fost apreciat participantului  Măntăluță  Vasile , oferindu-i  onorar suma de 7000 lei și cupa bine meritată .

Primăria or. Căușeni a mulțumit tuturor paricipanților și  organizatorilor în deosebi , marcînd că în piața de desfacere și serviciile oferite concurența este mare și v-a supravețui cel care v-a presta servicii de calitate avind la bază o comunicare și o eficiență a ambelor părți  : Prestator-Beneficiar .

 

Calea Profesionistă pentru Rezultate Perfecte

Calea Profesionistă pentru Rezultate Perfecte

Calea Profesionistă pentru Rezultate Perfecte

Calea Profesionistă pentru Rezultate Perfecte

Calea Profesionistă pentru Rezultate Perfecte

Calea Profesionistă pentru Rezultate Perfecte

Calea Profesionistă pentru Rezultate PerfecteAdrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar