Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

GRIGORE REPEŞCIUC: Un An Nou cît mai fericit!


Categoria: Noutăți       Data: 28-12-2011, 15:36
Multstimaţi căuşeneni!

Sîntem la hotarul între ani, cînd calendarul îl va înlocui pe 2011 cu 2012, şi e firesc să facem o retrospectivă a celor întîmplate în ultimele 12 luni, pentru a le desprinde şi le lua în noul an pe cele bune, iar cele rele să le facem istorie.
Anul de care ne despărţim a fost unul complicat, cu multe surprize – nu întotdeauna dintre cele plăcute, avute practic pe fiecare segment de viaţă: politic, social, economic şi personal. Un an cu multe răsturnări de situaţie, care sper că ne-a făcut mai tari. În primul rînd, e anul, cînd Dumneavoastră aţi decis în alegeri cine să vă reprezinte în structurile locale. Este un an foarte important pentru mine, pentru că am reuşit să vă obţin încrederea, ceea ce înseamnă o mare responsabilitate şi o muncă enormă pe viitor. Totodată, este un an care nu ne-a adus liniştea rîvnită, păstrîndu-se încă incertitudine la nivel central. 2011 este anul care pentru unele familii a fost fericit şi de bun augur, însă pentru altele va rămîne anul marilor pierderi, drame şi tragedii. Este anul care pe unii i-a făcut mai bogaţi material, iar pe alţii – în experienţă. Însă vreau să cred că va duce cu el tot ce e negativ, urît, necinstit şi lipsit de esenţă. În acelaşi timp, aştept de la noul 2012 mai multă bunătate, cumpăt, înţelepciune, pace şi belşug în toate casele.
Am mari planuri pentru anul care vine, legate în primul rînd de tot ce mi-am promis să fac în acest oraş, doar că de unul singur ştiu bine că nu voi reuşi. Doar împreună cu Aparatul Primăriei, Consiliul orăşenesc, fiecare locuitor din Căuşeni, sînt o forţă, şi doar cu această susţinere un rezultat poate fi obţinut. Iar pentru aceasta, trebuie lăsate deoparte orice interese de grup, axîndu-ne activitatea doar pe ceea ce am promis oamenilor în electorală, iar orice bună intenţie să fie întîmpinată de receptivitatea orăşenilor.
Mi-aş dori nespus de mult ca în noul an toţi împreună să avem mai multe succese, pungi mai pline, mai multe bucurii de la copii, căldură mai multă, atît în case, cît şi în suflete.
Se spune că nu e totul pierdut, de vreme ce omul este în stare să păstreze în el o părticică de copilărie. Aş dori mult ca aceasta să existe în fiecare căuşenean, şi ca orice copil să mai creadă în Moş Crăciun, aşteptînd de la el în principala noapte din an împlinirea măcar unora dintre vise şi dorinţe.
Aş dori foarte mult ca în noaptea dintre ani să aveţi mesele pline, cu oameni dragi şi scumpi alături, iar spiritul de sărbătoare să vă însoţească încă multă vreme.
Un An Nou cît mai fericit! Cei mai fideli prieteni să vă fie mereu alături, să izbutiţi oriunde vă propuneţi iar mintea să vă fie luminată de cele mai bune şi înţelepte gînduri!
La mulţi ani!

Cu profund respect şi sinceritate
Grigore Repeşciuc

GRIGORE REPEŞCIUC:  Un An Nou cît mai fericit!

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar