Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

AGENDA APARATULUI PRIMĂRIEI CĂUŞENI ÎN PERIOADA 24-29 MAI


Categoria: Noutăți       Data: 23-05-2010, 12:00
Şedinţa operativă a Aparatului Primăriei Căuşeni, convocată luni, 24 mai, de către Primarul de Căuşeni Anatolie Zaremba, a avut pe ordinea de zi mai multe subiecte ce ţin de activitatea curentă a administraţiei oraşului şi instituţiilor din subordine.
În mod specail, edilul căuşenean a atenţionat asupra diversificării alimentaţiei copiilor în cele şase grădiniţe din oraş. Primarul a menţionat necesitatea contractării fructelor şi legumelor proaspete, din roada anului curent, care încep a deveni tot mai variate pe piaţă. „Poate nu în măsura necesară, dat fiind criza bugetară, însă copiii din familiile defavorizate, care încă nu-şi pot permite din plin deliciile sezoniere, trebuie să aibă minimul necesar de vitamine în instituţiile preşcolare”,- a specificat Primarul.

Totodată, în zilele ce urmează, oraşul va fi consemnat de cîteva evenimente marcante – este vorba de careele solemne, prilejuite de finalizarea anului de studii 2009-2010, precum şi sărbătoarea Hramului Bisericii „Sf. Împăraţi Încoronaţi Constantin şi Elena„ din sectorul Căuşeni Vechi. Dl Zaremba a cerut specialiştilor responsabili să ia la control Planurile de acţiuni pentru desfăşurarea acestor evenimente. În mod aparte Primarul a evidenţiat activităţile din ziua Hramului, pentru că în sectorul omagiat funcţionează un Cămin cultural renovat şi trebuie să se manifeste în toată plinitudinea.
În altă ordine de idei, Anatolie Zaremba a dispus arhitectului oraşului să urgenteze procesul de distribuire a terenurilor pentru construcţia caselor de locuit, în sectorul „Grigore Grigoriu”. Primarul a cerut ca în cel mai apropiat timp să fie contractat un specialist geodezist şi să se înceapă împărţirea planurilor pentru case.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar