Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

FRECŢII RUTIERE


Categoria: Noutăți       Data: 22-04-2010, 12:00
În această săptămînă oraşul Căuşeni a căpătat fiţe de metropolă – mai ales în orele de vîrf, în centrul urbei au apărut ambuteiaje. Nu pentru că maşini sînt mai multe, ci pentru că circulaţia rutieră este angrenată de lucrările de reparaţie a drumului.
Nu se revoltă nimeni, dimpotrivă, ar sta căuşenenii ore întregi aşteptîndu-şi rîndul să treacă, deoarece bucură ochiul ceea ce se face în Centru. Că se face bine şi calitativ. În primul rînd, că lucrările sînt gestionate direct de ministerul de profil, unde, probabil, e mai strict cu subţierea stratului de asfalt şi teama de a pierde locul de muncă e mai mare. Într-a doilea, că lucrul se face conform tehnologiei, cu o tehnică de mai mare dragul şi nu cu vehicolul de pe loc, de la care chiar că pute a mort metalic!
Bucurie mare pe capul căuşenenilor, care demult aşteptau feeria, numai că pe ici, pe colo, se aude glasul înfundat al lumii, îngrozită că „trăsura se va preface în bostan” şi minunatul tractor va dispărea, imediat ce va finaliza vizita Premierului Vlad Filat la Căuşeni, programat să participe pe 25 aprilie la sărbătorirea jubileului de 100 de ani de la fondarea Spitalului Raional Căuşeni. Unii răi de gură mai afirmă că reparaţia se face doar pe sectoarele, unde se preconizează că va trece Prim-ministrul.
Nu se ştie dacă-i aşa sau nu, dar pentru orice eventualitate n-ar strica de anticipat apariţia problemei cu următorul mesaj: Stimate dle Filat, în virtutea puterii ce o deţineţi, aflîndu-Vă la Căuşeni, faceţi nişte abateri de la traseul protocolat sau care Vi se va impune. Totodată, Vă rugăm să veniţi mai des în partea locului, pentru la noi e aşa- doar înalta sosire a Regelui poate obliga vasalii să strîngă băligarul din cale.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar