Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

In diferit regim de lucru se pregatesc catre noul an de studii cele doua licee din gestiunea Primariei Causeni


Categoria: Noutăți       Data: 30-06-2009, 12:30
Examenele au ramas sub forma de borderouri in cancelarii, in amintirea si poate in cosmarurile elevilor, vacanta e intrata in deplina stapinire, ceea ce nu inseamna ca au rasuflat usurat si managerii scolari, care mai au batai de cap cu reparatiile in licee. Primaria Causeni are in gestiune doua institutii preuniversitare din oras – liceele „Ion Creanga” si „Dimitrie Cantemir”, unde in ultima zi de iunie s-a deplasat primarul Anatolie Zaremba pentru a verifica situatia.

Colectivul Liceului „I.Creanga” este aproape in intregime plecat in concediu, printre putinii cine a mai ramas la serviciu fiind directorul Valeriu Musteata insa care de asemenea este cu dispozitie de vacanta imediat ce raporteaza despre starea de lucruri in liceu.

„I.Creanga” este printre institutiile preuniversitare din raion care deja au finalizat lucrarile de reparatie si amenajare, fiind practic pregatit pentru inceputul noului an de studii. Potrivit directorului, aceasta a fost posibil si realizabil in primul rind datorita parintilor, elevilor si administratiei orasului Causeni.

Altfel de situatie este notata in Liceul „D.Cantemir”, de asemenea aflat la balanta Primariei Causeni. Spre deosebire de „I. Creanga” reparatia aici inca nu a inceput insa scuza este tare. Pentru aceasta vara in institutie este preconizata schimbarea sistemului de incalzire, cel de pina acum fiind in avansata stare de uzura, cu mari pierderi termice. Se prevede ca lucrarile capitale sa fie lansate in cca 10 zile, iar conform directorului liceului Mihai Taran, catre 1 septembrie curent salile de clasa vor avea aspect de sarbatoare.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar