Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Cei mai buni absolventi ai anului 2009 au fost premiati la Primaria Causeni


Categoria: Noutăți       Data: 23-06-2009, 12:30
La finele ultimei saptamini de iunie, cind au ramas in urma toate emotiile examenelor de bacalaureat si ceea ce in prezent preocupa prioritar absolventii causeneni o are mai mult cu tinuta pentru bal, la Primaria Causeni s-a desfasurat traditionala desemnare a celor mai buni liceeni. Evenimentul este la a 6-a editie, si se vrea un semn de recunostinta pentru tinerii, originari din orasul Causeni, care si-au facut aici studiile preuniversitare cu rezultate ce au multiplicat palmaresul de onoare al localitatii.

Astfel, in acest an de bursa speciala a Primariei s-au invrednicit 16 absolventi- 10 a cite 1000 de lei si 6 a cite 500 de lei. Cu cadouri de pret si diplome de onoare au fost premiati si 23 absolventi care au inregistrat succese notabile in cadrul Olimpiadelor republicane.
Toate aceste mentiuni sint in primul rind un merit al profesorilor, deaceea prin dispozitia Primarului de Causeni Anatolie Zaremba au fost gratificati dirigintii, precum si directorii, sefii de studii din cadrul celor cinci licee din orasul Causeni-„D. Cantemir”, „I. Creanga”, „A. Mateevici”, „M.Eminescu”, „A. Puskin”.

Pentru prima data in acest an Primaria Causeni a decorat si parintii absolventilor premiati,or, de rind cu dascalii scolari la formarea acestor caractere ce au stiut sa caleasca cunostinte, dexteritati si priceperi ajunse sa fie o mindrie pentru oras, au stat si cei de acasa.
Doar urari de bine le-a adus primarul Anatolie Zaremba celor evidentiati, in special tinerilor absolventi care au toata viata inainte, dorindu-le sa aiba un viitor de care sa nu le fie rusine, constituind o carte de vizita a orasului Causeni.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar