Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

AGENDA APARATULUI PRIMĂRIEI CĂUŞENI ÎN PERIOADA 22-27 FEBRUARIE


Categoria: Noutăți       Data: 22-02-2010, 12:00
Şedinţa operativă a Aparatului Primăriei oraşului Căuşeni, convocată luni, 22 februarie, de Primarul Anatolie Zaremba, a debutat cu o problemă din seria celor excepţionale. În ajun,
pe strada Petru Rareş din sectorul Căuşeni Vechi, a fost accidentat un automobil, care s-a răsturnat într-o fîntînă, săpată în urma lucrărilor de reconstrucţie a reţelelor de apeduct, efectuate de întreprinderea SA Incorgaz, angajată de Consiliul raional Căuşeni.
Potrivit primarului centrului raional, acest fapt nu eliberează de răspundere administraţia oraşului, deoarece Petru Rareş este un drum de nivel local şi competenţele pentru întreţinerea acestora ţin de Primăria Căuşeni, însă totodată trebuie scoase la mezat şi circumstanţele care au condus la avarie.
În context, Anatolie Zaremba a insistat ca fiecare specialist din cadrul Aparatului să-şi îndeplinească conştiincios atribuţiile, fără ca să producă incomodităţi sau deranj populaţiei, care se adresează cu o problemă sau alta la Primărie.
În altă ordine de idei, edilul căuşenean a cerut să fie grăbită perfectarea contractelor de achiziţie pentru alimentaţia copiilor în grădiniţe, ca să nu se întîmple că instituţiile preşcolare din oraş vor rămîne în pană alimentară.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar