Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

AGENDA APARATULUI PRIMĂRIEI CĂUŞENI ÎN PERIOADA 15-20 FEBRUARIE


Categoria: Noutăți       Data: 15-02-2010, 12:00
Probleme de ultimă oră ce ţin de activitatea administraţiei oraşului Căuşeni au fost puse în discuţie luni, 15 februarie, în cadrul şedinţei operative a aparatului Primăriei, prezidate de primarul de Căuşeni Anatolie Zaremba.
Iniţial edilul căuşenean a cerut un raport vizavi de situaţia financiară în instituţiile de învăţămînt din subordinea Primăriei. În mod special a fost examinată starea de lucruri acolo unde au fost admise supracheltuieli şi mai ales impunătoare, cum bunăoară, în grădiniţele de copii nr.1 şi 2, precum şi în Liceul teoretic „Ion Creangă”. În acest context, primarul a cerut contabilităţii şi specialiştilor responsabili din cadrul Primăriei să analizeze cazurile şi să prezinte o notă informativă, pe cît de întemeiate sînt facturile prezentate şi dacă nu au avut loc momente de neglijenţă, atunci cînd la diferit nivel se vorbeşte de optimizarea cheltuielilor.
În altă ordine de idei, Primarul a solicitat o informaţie vizavi de activitatea Întreprinderii Municipale Apă Canal odată cu schimbarea directorului. În opinia dlui Zaremba, noul conducător a preluat o gospodărie aflată într-o situaţie nu dintre cele mai bune, însă are speranţa că toate problemele vor fi soluţionate.
Totodată, Anatolie Zaremba a reiterat cererea sa către viceprimarul Filip Ciobanu, care este şi preşedintele Comisiei locative în cadrul Primăriei Căuşeni, că aşteaptă cît mai curînd posibil un raport cu privire la activitatea acestei structuri şi nu va mai tolera nici un fel de tărăgănare şi amînare.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar