Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

NOI ŞANSE PENTRU FAMILIILE CARE AU NEVOIE DE SPAŢIU LOCATIV


Categoria: Noutăți       Data: 15-02-2010, 12:00
NOI ŞANSE PENTRU FAMILIILE CARE AU NEVOIE DE SPAŢIU LOCATIV
În această săptămînă s-a întrunit în şedinţă comisia de specialitate pentru probleme funciare din cadrul consiliului orăşenesc Căuşeni, prezidată de primarul Anatolie Zaremba.
De obicei structura respectivă se convoacă în ajun de sesiunile forului legislativ al centrului raional, însă de data aceasta membrii comisiei au examinat o propunere de afacere a unui investitor. Este vorba de faptul că o companie de construcţii ar fi dispusă să lanseze o afacere de construcţii ipotecare în raza intravilanului Căuşeni.
Conform planului propus, se presupune că edificiile vor fi tip „kotedj”, care vor fi îndeplinite pentru beneficiari în variantă albă.
În linii generale, membrii comisiei amintite au găsit oportună propunerea, văzînd-o drept o salvare pentru multe familii care au nevoie de spaţiu locativ, dar nu dispun de sumele necesare pentru a cumpăra un apartament sau a construi o casă.
Totodată, s-a convenit că cel mai bine ar fi de organizat o întîlnire a reprezentanţilor companiei investitoare cu populaţia, pentru a conveni asupra tuturor detaliilor, ce ar interesa potenţialii clienţi.
Despre data, ora şi locul desfăşurării adunării vom anunţa anticipat.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar