Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

COMISIA FUNCIARĂ A STABILIT PREŢURILE NORMATIVE ALE TERENURILOR CE URMEAZĂ A FI SCOASE DE VÎNZARE


Categoria: Noutăți       Data: 19-01-2010, 12:00
Luni, 18 ianuarie, s-a întrunit în şedinţă comisia de specialitate pentru probleme funciare, care conform procedurii legale trebuie să anticipeze sesiunea Consiliului orăşenesc Căuşeni, preconizată pentru joi, 21 ianuarie.
De data aceasta pentru adunarea forului local a fost nevoie de întrunirea doar a Comisiilor funciară şi locativă, deoarece chestiunile incluse în ordinea de zi prevăd subiecte din cele două domenii.

Membrii Comisiei funciare, prezidate de primarul Anatolie Zaremba, din componenţa căreia fac parte consilieri orăşeneşti, şeful oficiului cadastral, reprezentantul Agenţiei Ecologice teritoriale, proprietari agricoli, specialişti din cadrul Aparatului primăriei Căuşeni, au examinat trei subiecte din agenda sesiunii- cu privire la vînzarea-cumpărarea terenurilor proprietate publică aferente obiectivelor private, cu privire la modificarea şi completarea unor decizii ale Consiliului orăşenesc Căuşeni şi cu privire la scoaterea la licitaţie a unui bun imobil.

Comisia a examinat raportul specialistului pentru reglementarea regimului funciar şi în baza legislaţiei în vigoare a decis să aprobe suprafaţa şi să vîndă conform preţurilor normative 7 terenuri proprietate publică aferente obiectivelor private. Totodată, membrii comisiei au vizat spre vînzare 12 terenuri – surplus de pămînt proprietate publică, pe lîngă case de locuit.
De asemenea, joi, consilierii orăşeneşti vor trebui să se pronunţe asupra scoaterii la licitaţie a grădiniţei, amplasate pe strada Mateevici, 50-a, construcţie nefinalizată, cu preţul de vînzare de 300 mii de lei.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar