Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

AGENDA APARATULUI PRIMĂRIEI CĂUŞENI ÎN PERIOADA 18-24 IANUARIE


Categoria: Noutăți       Data: 16-01-2010, 12:00
Optimizarea cheltuielilor în instituţiile subordonate Primăriei Căuşeni- grădiniţele de copii şi cele două licee, precum şi a întreprinderilor municipale Apă-Canal şi Salubrizare şi Amenajare, a constituit subiectul de bază pus în discuţie în cadrul şedinţei operative a Aparatului, convocate de primarul oraşului Anatolie Zaremba.
Edilul căuşenean a cerut specialiştilor Primăriei să-şi intensifice lucrul, fiecare pe sectorul său de activitate, remarcînd că va cere de la fiecare lucrător în primul rînd rentabilitate. Primarul a specificat că în condiţiile de breşă bugetară, şi mai ales la început de an, cere de la fiecare subaltern o atitudine serioasă şi responsabilă faţă de atribuţiile de serviciu.

În altă ordine de idei, Anatolie Zaremba a menţionat că va ţine la control personal veniturile şi cheltuielile ce ţin de structurile administraţiei locale. În context Primarul s-a referit la situaţia creată în grădiniţa nr.2, unde se înregistrează cheltuieli excesive de apă potabilă, faţă de instituţiile similare din oraş. Şeful administraţiei oraşului a dispus specialiştilor responsabili, dar şi conducerii întreprinderii Apă – Canal să facă investigaţiile necesare, pentru a depista cauza. „Fie că este vorba de o avarie în reţeaua de apeduct, fie că este vorba de o sustragere frauduloasă, dar pricina trebuie identificată cît mai urgent”,- a declarat Primarul Zaremba.
Totodată, edilul centrului raional a reiterat că este nesatisfăcut de activitatea comisiilor din cadrul Primăriei, în special de cea administrativă, care nu-şi îndeplineşte nici jumătate din funcţiile sale.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar