Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

LA MULŢI ANI!


Categoria: Noutăți       Data: 31-12-2009, 12:00
La Mulţi Ani! Probabil vor fi cele mai populare cuvinte în următoarele zile, pe care ni le vom rosti în loc de bineţe, în loc de adio şi la revedere, cînd vom ciocni pahare şi cînd vom pune în masă. Cineva le va zice din suflet, cu toată sinceritatea, altcineva doar de dragul zisului pentru că aşa se cade de Anul Nou. În fine, dacă sîntem în perioada sărbătorilor să ne zicem La Mulţi Ani şi macăr pentru scurt timp să credem în Moş Crăciun, chiar dacă am depăşit demult vîrsta aşteptării cadourilor sub brad.
La Mulţi Ani vreau să urez aici tuturor care sînt cu ochii pe acest site – să fiţi ocrotiţi de toate cele rele, casa să vă fie îmbelşugată, plină de pace şi înţelegere.
La Mulţi Ani urez tuturor prietenilor, care la Căuşeni sînt mai puţin la număr, dar care au avut destul prilej să demonstreze că ştiu ce înseamnă fidelitate.
La Mulţi Ani zic tuturor colegilor care au pus umărul atunci cînd a fost nevoie. Noul an să le aducă mai multă tihnă şi mai puţini nervi.
La Mulţi Ani urez tuturor celor care nu sînt la categoria prietenilor, dar care nu s-au înscris nici la cea a duşmanilor, că azi nu ştii ce e mai bine- ori să te ajute aiurea, ori să nu te încurce.
La Mulţi Ani am şi pentru cei care dacă ar putea să te oftice cu venin, ar avea parte de o sărbătoare a sufletului cu ziua de 1 mai împreună. Să fie sănătoşi că şi duşmanii sînt uneori de folos, au ei o proprietate să călească şi să te facă mai tare.
La Mulţi Ani pentru toată lumea, de bună sau de rea credinţă – fără valoare, orice făptură are dreptul său sub soare în această lume, iar Revelionul să le aducă tuturor împlinirea dorinţelor.
Pleacă Anul Boului şi rămîne la discreţia fiecărui cine şi cum s-a prezentat în 2009- Bou, Vacă sau Taur cu elemente de Zimbru. Vine Anul Tigrului şi iarăşi rămîne pe obrazul fiecărui în parte cum se va arăta- felină care stîrneşte admiraţie sau mîţă leşinată cu apucături hoţeşti şi stricătoare.
Sănătate, noroc, succes în toate, mult mai multă dragoste şi omenie. Cu mult drag a Voastră LG.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar