Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

AU FOST ANUNŢATE REZULTATELE CONCURSULUI DE CREAŢIE „TOAMNA DE AUR”, INIŢIAT DE PRIMĂRIA CĂUŞENI


Categoria: Noutăți       Data: 31-12-2009, 12:00
În ultimele zile ale anului 2009 a fost făcut bilanţul concursului de creaţie „Toamna de aur”, anunţat de Primăria oraşului Căuşeni încă în vacanţa de toamnă. De notat că în anul 2009 copiii au avut parte de un holidey prelungit, graţie ravagiilor gripei pandemice, iar concursul amintit s-a pretins ca o posibilitate de a ocupa minţile tinerei generaţii cu ceva util şi interesant.

Potrivit Svetlanei Boişteanu, specialist în cadrul aparatului Primăriei Căuşeni pentru probleme cultură, tineret şi sport, în competiţie s-au încris discipolii tuturor liceelor din oraş, însă baremul propus de concurs l-au depăşit doar 20 de lucrări- la categoriile eseu, versuri, desen, etc.

Cea mai bună prezentare a avut-o Maria Coipan, LT „M.Eminescu”, care a luat trofeul locului 1. Locul 2 a fost împărţit de Cristina Mereuţă, LT „A.Mateevici”, şi Alina Osipov, LT „M.Eminescu”. Pe locul 3 s-au plasat doi talentaţi băieţi- Anatol Gutov şi Pavel Bolgar, ambii de la LT „A.Mateevici”. Şapte copii au fost desemnaţi cu menţiuni, iar trei eleve de la LT „A. Mateevici”- Veronica Cucoş, Valeria Sîrghi şi Virginia Matveev au fost premiate pentru o prestanţă deosebită- eseu creat în limba franceză.
Înmînarea premiilor a avut loc pe 29 decembrie în sediul administraţiei oraşului de către primarul de Căuşeni Anatolie Zaremba, care a mulţumit copiilor dar şi profesorilor lor pentru colaborare, urîndu-le succes în continuare, în speranţa că vor fi participativi şi în alte concursuri iniţiate de Primărie. Ceremonia s-a produs într-o atmosferă degajată, la un ceai cu tort, potrivit unui ajun de sărbători.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar