Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

MESAJUL DE FELICITARE ADRESAT CĂUŞENENILOR DE CĂTRE PRIMARUL ORAŞULUI ANATOLIE ZAREMBA CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ


Categoria: Noutăți       Data: 31-12-2009, 12:00
STIMAŢI LOCUITORI ŞI OASPEŢI AI ORAŞULUI CĂUŞENI!

Anul Nou reprezinta, în întreaga lume, înnoirea simbolică a timpului, la cumpăna dintre ani. În noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, oriunde s-ar afla – într-o mare metropolă sau în vîrful munţilor – omul sărbătoreşte cumpăna dintre anul vechi şi cel Nou printr-un ceremonial cu specific local, care diferă, de la tară la ţară. Totodată, anul Nou este cel mai potrivit prilej de a face o retrospectivă a evenimentelor trecute, cu învăţămintele ce se impun, în aşa fel, ca să fim în stare să le ocolim în cel nou. Anul 2009 de care ne despărţim a fost un an deloc simplu pentru ţara noastră, inclusiv şi pentru oraşul Căuşeni. Am în vedere criza financiară, cele două istovitoare campanii electorale, precum şi o mulţime de alţi factori care ne-au pus la multe încercări. Însă astăzi vreau să constat cu bucurie că în mare parte căuşenenii au reuşit să depăşească multe bariere neplăcute, rămînînd în mare parte aceeaşi oameni de treabă, harnici şi înţelegători cum au fost mereu.
Să primim odată cu colindătorii lumina, căldura, liniştea, dragostea şi împăcarea anului cel nou. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi sufletele Dstră şi ai tuturor celor dragi. Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2010.
Primiţi înaltele mele consideraţiuni şi urări de bine cu ocazia Anului Nou şi a sărbătorilor tradiţionale de iarnă – cele mai aşteptate şi mai frumoase şi pline de colorit naţional. S-a mai scurs un an şi vine momentul de bilanţ al succeselor Dumneavoastră, adunate pe durata a 365 de zile, şi acest moment este ajunul Anului Nou, cînd orele, minutele fac numărătoarea inversă şi vă aduc în prag de noi speranţe pentru anul ce vine. Vă urez un An Nou fericit şi îmbelşugat. Sănătate, voie bună şi tradiţionalul LA MULŢI ANI!

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar