Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

A FOST LANSAT OFICIAL PRINCIPALUL POM DE CRĂCIUN DIN ORAŞUL CĂUŞENI


Categoria: Noutăți       Data: 27-12-2009, 12:00
Începînd de joi, 24 decembrie, Piaţa Cantemir din oraşul Căuşeni a devenit locul de maximă importanţă pentru căuşeneni. Cel puţin pentru perioada sărbătorilor de iarnă, pentru că va găzdui cel mai important atribut al iernii – Pomul de Crăciun.
Lansarea bradului de mai mulţi ani a devenit un eveniment care pretinde a fi deja o tradiţie, doar că al doilea an şi-a schimbat locaţia- din Piaţa Prefecturii în Cantemir- bună idee pentru că în acest loc este mai mare concentraţie de public.
Manifestarea de deschidere a bradului, ca şi în anii precedenţi, a fost pregătită de specialistul pentru probleme cultură, tineret şi sport, Svetlana Boişteanu, în acest an cu multe elemente noi în program. Pentru prima dată la ceremonie s-a prezentat cu un program de colinzi Corul de bărbaţi de pe lîngă Biserica Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, sub conducerea preotului Părintele Vasile Damaschin. De asemenea, un frumos repertoriu de sărbătoare a prezentat colectivul de tineri artişti care activează pe lîngă Clubul din sectorul Căuşeni Vechi, sub conducerea directorului instituţiei Ion Cernei.
În rest, toată lumea care a venit să dea start luminilor principalului brad din oraş a fost animată de moderatorii obligatorii ai ceremoniei Moş Crăciun şi Albă-ca-Zăpada cu o mulţime de concursuri şi încercări, care au conferit acţiunii o absolută dispoziţie de Revelion.
Prezent la solemnitate, Primarul de Căuşeni Anatolie Zaremba a felicitat orăşenii şi oaspeţii centrului raional cu prilejul sărbătorilor de iarnă, dorind cocitadinilor ca în preajma acestui brad, pe tot parcursul vacanţei de Crăciun să domnească buna dispoziţie şi o atmosferă de supremă fericire.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar