Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Ce face Aparatul Primăriei oraşului Căuşeni în perioada 23-28 noiembrie


Categoria: Noutăți       Data: 22-11-2009, 12:00
Ordinea de zi, supusă dezbaterilor în cadrul şedinţei operative a Aparatului Primăriei oraşului Căuşeni, convocate luni, 23 noiembrie, de Primarul Anatolie Zaremba, a fost lansată cu examinarea unei probleme ce a deranjat mult populaţia din oraş pe parcursul zilelor de odihnă. Este vorba de faptul că sîmbătă şi duminică consumatorii care sînt asiguraţi cu apă de către Întreprinderea Municipală Apă Canal Căuşeni nu au avut apă. Cazul a stîrnit nemulţumirea Primarului care a dispus sancţionarea conducerii întreprinderii pe motiv că accidentul produs pe traseul de apeduct nu a fost eliminat în termene operative, lăsînd astfel orăşenii fără apă atunci cînd au cea mai mare nevoie de ea- în week-end, zile planificate de obicei pentru activităţi de menaj.
În regim de lucru curent Anatolie Zaremba a atenţionat asupra activităţii instituţiilor preşcolare şi preuniversitare din gestiunea Primăriei, menţionînd că prioritare pentru grădiniţe trebuie să fie căldura în grupe şi alimentaţia sănătoasă.
În altă ordine de idei, edilul căuşenean s-a referit la procedura de distribuire a lemnelor de foc pentru persoanele defavorizate. Potrivit Primarului, între cei 84 de citadini, incluşi de către Consiliul orăşenesc Căuşeni în listele pentru a primi lemne de foc, figurează mulţi cetăţeni care sînt în situaţii departe de a fi numite critice. Mai mult ca atît, unii dintre beneficiarii de pe listele Primăriei vor primi de foc şi din partea secţiei asistenţă socială. În opinia lui Anatolie Zaremba, toate aceste detalii trebuie să fie verificate, iar ajutorul să fie primit acolo unde realmente este necesar.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar