Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Primăria Căuşeni a onorat 5 cupluri ajunse la nunta de aur


Categoria: Noutăți       Data: 2-11-2009, 12:00
A devenit deja o frumoasă tradiţie, încetăţenită de Primăria oraşului Căuşeni, să fie dusă o evidenţă de onoare a citadinilor, mai bine zis a cuplurilor care au înscrişi în cartea vieţii comună 50 de ani împreună. Şi aşa cum toamna este perioada nunţilor prin partea locului, în acest an, într-o vinere cînd octombrie s-a îngînat cu noiembrie, în sala de festivităţi ai Oficiului Stării Civile Căuşeni au fost adunate 5 perechi din oraş, ajunse la nunta de aur, evenimentul fiind în organizarea specialistului pentru cultură, tineret şi sport din cadrul Primăriei Căuşeni, Svetlana Boişteanu.
Dragulea Ana şi Sergiu, Tricolici Larisa şi Iosif, Pavlenco Lidia şi Ion, Cernenco Elena şi Grigore, Covalenco Ecaterina şi Gheorghe au înscris cîte o jumătate de secol de convieţuire, afirmîndu-se în acest răstimp drept nişte familii ce pot fi puse exemplu, de gospodari harnici şi de treabă, care au plătit din plin tributul sorţii- au întemeiat un cămin, au ridicat, educat şi au pus pe calea omeniei copii, iar astăzi au ajuns să se mîndreasca cu nepoţi pe potrivă.
Prezent la ceremonie, Primarul de Căuşeni Anatolie Zaremba, numit în glumă şi naş la astfel de manifestări, a venit cu felicitări şi urări de bine pentru „tinerii însurăţei” şi desigur cu cîte un plic cu bani, oportun cazului. Afară de Primar, cu cele mai frumoase cuvinte de respect şi pietate au fost copiii, nepoţii şi discipolii celor omagiaţi. În fine, conform tradiţiei, familiile amintite şi-au reconfirmat semnaturile de a fi împreună, însă de data aceasta în Cartea de Înregistrări de Onoare.

Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar