Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ


Categoria: ---       Data: 16-03-2016, 06:27

A început campania „Curățenia de primăvară” la Căușeni, acțiune în cadrul căreia vor fi igienizate străzile, albiile rîurilor, vor fi cosmetizați arborii de pe principalele artere ale localităţii, se vor planta puieţi, arbuşti ornamentali și flori în spaţiile verzi din oraş.

Ca în fiecare an, acest demers se desfăşoară sub sloganul „Şi mie îmi pasă de oraşul meu”. Este un apel pe care primăria îl adresează tuturor cetăţenilor, instituţiilor publice, agenţilor economici şi asociaţilor nonguvernamentale de a se implica în mod activ, alături de administrația publică locală, la curăţenia de primăvară.

Reprezentanții primăriei speră ca efortul administraţiei locale să fie sprijinit de către comunitatea locală, atît prin acţiuni concrete, cît mai ales prin păstrarea curăţeniei şi renunţarea la unele obiceiuri anticivice de aruncare a diferitelor deşeuri pe domeniul public sau pe cursurile rîurilor.

De fapt, ideea desfăşurării curăţeniei de primăvară sub egida unei campanii are tocmai acest scop de a responsabiliza opinia publică, prin implicarea a cît mai mulţi cetăţeni, care, ca urmare a efortului personal depus, să devină mai sensibili la ceea ce înseamnă protejarea mediului înconjurător.

 

Adresăm locuitorilor orașului Căușeni îndemnul de a participa în zilele de 15-16 și 22-23 aprilie la realizarea curățeniei în oraș, spații verzi, terenuri și șanțuri din preajma imobilelor.

 

Pe toată perioada campaniei, primăria va asigura transportul deşeurilor vegetale rezultate şi va monitoriza buna desfăşurare a acţiunii.


Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar