Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Asistenta Umanitara si Suport Public


Categoria: ---       Data: 26-10-2013, 09:48

...In acesta lume noi trebuie sa ne ajutam unul pe altul, sa intelegem si sa simtim si durerile atit ale noastre cit si ale altora... sa credem, sa fim intelepti in faptul ca Universul nu ne apartine, ca suntem trecarori- inzestarti de Bunul DUMNEZEU ca  Fiinte Umane in acesta Lume... asa, sau astfel a fost mesajul  d-lui Kneib -directorul programului de Caritate Asistenta Umanitara si Suprt Public al Bisericii Isus Hristos a Sfintelor din Zilele din  Urma din SUA catre cei prezenti la reuniunea persoanelor in dificultate din Causeni, care a avut loc la data de 25 octombrie curent.

Daca in luna august 2013, acesta reprezentanta prin intermediul ONG  ,, Spectru,, a bucurat inimile copiilor, angajatilor, parintilor din Gradinita de copii nr.6 cu realizarea proiectului de renovare a unui grup sanitar si instalarea a 7 usi exterioare in acesta institutie , vezi foto...

 

 

Asistenta Umanitara si Suport Public

 

 

apoi, de acesta data la Causeni au venit cu 30 de carucioare pentru persoane cu dificultati locomotore si cu plan de perspectiva de a mai reveni, dat fiind faptul ca solicitanti sunt destui de multi. Conform datelor statistice, numai in raionul Causeni exista in jur de  3500 de persoane cu dizabilitati.

 

 

Asistenta Umanitara si Suport Public

 

Asistenta Umanitara si Suport Public

Credem, ca raza de bucurie. speranta si incredere au licarit  in sufletele tuturor membrilor a celor 30 de familii care au primit carucioare gratuit.

                               Primaria orasului Causeni aduce  multumiri Poporului American.


Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar