Orașul Căușeni
Administrația Publică
Relații cu Publicul
Informație Utilă
Arhiva Site-ului

Protecție SOCIALĂ


Categoria: ---       Data: 18-09-2013, 17:13

 În a treia duminică a lunii septembrie în Republica Moldova se sărbătorește Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale  a populației... În acst contex,... Primăria orașului Căușeni a organizat o întrunire cu asistenții și lucrătorii sociali  comunitari, care activeză în orașul Căușeni prin intermediul Direcției Asistenă Socială și Protecție a Familiei. Susținute de Șefa direcției, tandre și recunoscătoare ca drept răspuns la invitație, doamnele au venit în sala de ședințe , umplînd atmosfera încăperii cu emoții. 

Reprezentații primăriei nu au ratat șansa să le mulțumească  pentru munca lor destul de necesară oamenilor, despre aportul lor direct și indirect în viața celor pe care îi deservesc, de care au grijă.

Sentimente de bucurie și responsabilitate au avut doamnele atunci, când reprezentanții Primăriei le-au  înmânat scrisori de multumire însoțite de o crenguță cu flori și dulciuri.  

La final, în clipele vieții de atunci s-a pecetluit aceată fotografie 

 

Protecție SOCIALĂ

 

Protecție SOCIALĂ


În vîltoarea discuțiilor, auzeam cum dânsele comunicau , zicând ... trebuie să ajutăm în acestă lume, că nu  lucrăm noi numai pentru salariul care este foarte  mic...

Și atunci mi-am amintit de o frază, un Adevăr Nobil că, în această Lume Nimic nu vine de la sine și nu dispare fără urmă...  Dumneavoastră ce credeți???


Adrese Utile

Guvernul Republicii Moldova

Presedintia Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova

Pagina Oficiala

Proiectul de Sustinere a Autoritatilor Locale din Moldova

Meteo Căușeni


Curs Valutar